received_1644392562539685

Mitt namn är Kim Aronsson och jag brinner för att skydda djur som far illa samt att bevara de rovdjur som finns kvar.

Jag har hunnit bli 60+ och har arbetat med djur sedan tonåren och är uppväxt på landet i Småland med många djur på gården samt i ett jägarsläkte. Därav har jag förstås tagit min jägarexamen på både smått – och storvilt.
Det har kommit att bli mycket lärorikt.

Jag har arbetat som djursjukvårdare på en privatpraktik i Stockholm och har viltvårds utbildning.
Jag har bott och varit med RSPCA i Sydney, Australien en tid och varit boende både där och på Nya Zeeland.

På tidigt 1990-tal blev jag en av de första medlemmarna i den då nya föreningen BLANDIS som var under uppbyggnad. Jag fick då möjligheten att hjälpa till med den fortsatta uppbyggnaden av denna förening. NU är detta en mycket stor Rix organisation som heter just BLANDIS RIX. > http://www.blandisrix.se/
Jag är ledamot och Domare på blandraser vid utställningar och jag har uppdaterat mitt domarcertifikat 2015 (länk finns på sidan).
Jag blev också ägare till en American Wolfdog. De var en ny ”ras” i Sverige och som då kallades för Varghybrider. Det visade sig att dessa underbara hundar skulle bli början av mitt kall som en beskyddare av vargen.

Jag var ordförande i Djurens Vänner Jönköping några år där vi omhändertog många djur till djurhemmet. Vi placerade ut mellan 200-250 djur årligen som fick nya hem. Sedemera flyttade vi till Dalarna för att närmare kunna skydda varg på närmare håll på olika sätt. Samtidigt startades ett eget djurhem som heter Maskrosdjur som givetvis har följt med till min nuvarande ort i Värmland med min familj. (Länken finns på den här sidan).

Jag grundade organisationen Wolf Association Sweden WAS, (finns på facebook) 2009 som är en organisation för bevarande av de Svenska rovdjuren men i första hand Vargen som är det mest hatade av alla rovdjur. Självklart gäller detta i helhet för Skandinavien.
De första 2 åren hette organisationen Wolf Army Sweden. Jag lät senare organisationen avgå från The Wolf Army International på grund av Army´s  agenda och värderingar och bytte därmed mellannamnet från Army till Association. (dok. finns)

Nu upplever jag att det är tid för andra att ta över denna organisation då jag avgått tidigare i år maj (2016).
Jag har som mål att fortsätta privat med ta hand om de djur som behöver hjälp, att ägna mig åt min familj med våra egna hundar och katter, (ArnstorpsMix. länk finns på sidan) samt att bevaka olagligheter som tjuvjakt mm. 

Här är några av mina bilder under åren i denna slider.
Fler bilder finns på Gallerier

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

©Kim Aronsson
Välkomna
/Kim

Logotyper tillhörande vargskydd.se & Kim Aronsson är upphovsrätts skyddade samt bilden i loggan som är min egen design och jag är upphovsman. Bilden i loggan är fotograferad av mig på min hund. Användning av dessa beivras med regelrätta kostnader.