received_1644392562539685

Meu nome é Kim Aronsson e eu sou apaixonado por proteger os animais em perigo e para preservar os predadores que permanecem.

Eu tive tempo para se tornar 60+ e tem vindo a trabalhar com os animais desde a adolescência, e cresceu na zona rural em Smaland com muitos animais na fazenda e em uma raça da caça. Daí, eu ter tomado, claro, meu licença de caça em pequenos – och grande jogo.
Det har kommit att bli mycket lärorikt.

Eu tenho trabalhado como enfermeira veterinária em um consultório particular em Estocolmo e conservação da vida selvagem educação.
Jag har bott och varit med RSPCA i Sydney, Australien en tid och varit boende både där och på Nya Zeeland.

På tidigt 1990-tal blev jag en av de första medlemmarna i den då nya föreningen BLANDIS som var under uppbyggnad. Jag fick då möjligheten att hjälpa till med den fortsatta uppbyggnaden av denna förening. NU är detta en mycket stor Rix organisation som heter just BLANDIS RIX. > http://www.blandisrix.se/
Jag är ledamot och Domare på blandraser vid utställningar och jag har uppdaterat mitt domarcertifikat 2015 (link na página).
Jag blev också ägare till en American Wolfdog. De var en nyrasi Sverige och som då kallades för Varghybrider. Det visade sig att dessa underbara hundar skulle bli början av mitt kall som en beskyddare av vargen.

Jag var ordförande i Djurens Vänner Jönköping några år där vi omhändertog många djur till djurhemmet. Vi placerade ut mellan 200-250 djur årligen som fick nya hem. Sedemera flyttade vi till Dalarna för att närmare kunna skydda varg på närmare håll på olika sätt. Samtidigt startades ett eget djurhem som heter Maskrosdjur som givetvis har följt med till min nuvarande ort i Värmland med min familj. (O link está nesta página).

Jag grundade organisationen Wolf Association Sweden WAS, (finns på facebook) 2009 som är en organisation för bevarande av de Svenska rovdjuren men i första hand Vargen som är det mest hatade av alla rovdjur. Självklart gäller detta i helhet för Skandinavien.
o primeiro 2 åren hette organisationen Wolf Army Sweden. Jag lät senare organisationen avgå från The Wolf Army International på grund av Army´s agenda och värderingar och bytte därmed mellannamnet från Army till Association. (dok. finns)

Agora eu sinto que é o momento para os outros a assumir esta organização quando renunciou no início deste ano, em maio (2016).
Jag har som mål att fortsätta privat med ta hand om de djur som behöver hjälp, att ägna mig åt min familj med våra egna hundar och katter, (ArnstorpsMix. link na página) samt att bevaka olagligheter som tjuvjakt mm.

Aqui estão algumas das minhas imagens ao longo dos anos neste deslizante.
Fler bilder finns på Gallerier

seta anterior
próxima seta
Sombra
Slider

© Kim Aronsson
bem-vindo
/Kim

Logotyper tillhörande vargskydd.se & Kim Aronsson är upphovsrätts skyddade samt bilden i loggan som är min egen design och jag är upphovsman. Bilden i loggan är fotograferad av mig på min hund. Användning av dessa beivras med regelrätta kostnader.