Enligt säkra källor så har 5 aktivister saknats ! 
Polisen vägrade först komma, trots att fem personer saknades. Tre har hittats, en blödde från huvudet. Två saknades fortfarande vid 21-tiden.
Nu är polisen på plats och helikopter har tillkallats.

Vid 21.30- tiden har alla fem blivit återfunna av polis.
Hur har detta kunnat ske ?! De måste ha blivit bortförda till skogs innan jaktens början för att jägarna skulle skjuta den 6e och sista vargen.
Nu hoppas vi at myndigheter tar detta på allvar denna gång ! skam vore det annars och skam till de vargjägare som innehar detta hat inom sig att de kan gå på unga personer som dessutom är i antal i stort underläge.

________________________________
Aftonbladet skriver; 

Det intensiva bråket mellan vargjägare och djurrättsaktivister i de västmanländska skogarna fortsätter.

Under torsdagskvällen har polis larmats till platsen för att utreda uppgifter om att flera personer misshandlats i skogen.

Aftonbladet har i flera artiklar rapporterat om bråket som pågår mellan aktivister och vargjägare i skogen utanför Köping.

Enligt beslutet från Länsstyrelsen får sex vargar i Kölstareviret i Västmanland skjutas mellan den 2 januari och den 15 februari.

Under torsdagen har flera personer som har kontakt med aktivisterna hört av sig till Aftonbladet med uppgifter om att de förlorat kontakten med aktivister i skogen. Senare lämnar en person uppgifter om att tre av de tidigare försvunna aktivisterna blivit misshandlade.

> Film