FN:s World Wildlife Day infaller 3 mars 2018 för att uppmärksamma skydd av utrotningshotade kattdjur som tiger, lejon, leopard, jaguar och LODJUR. Män och kvinnor som våldför sig på rovdjur får aldrig nog, så i Sverige börjar istället dödsjakten 1 mars!

De skygga lodjuren behöver lugn i sin parningstid men primitiva rovdjursjägare laddar nu högteknologiska vapen och medeltida fällor för att förstöra livet för de majestätiska kattdjuren. Hur fungerar tondöva tjänstemän som försåtligt motiverar och uttalar dödsdomar över dessa magiska djur? Poeten Baudelaire konstaterade att män som hatar kattdjur återfinns bland pöbeln. I vår tid kan man konstatera att både varg och lodjur är projiceringsytor för hat. Licens- och skyddsjaktsbeslut ter sig som fanatisk fatwa och mullorna som styr i mellersta och norra Sverige fabulerar undantagsregler genom subjektiva räknemetoder för att kringgå EU:s skyddande Art-och habitatlag. Lodjurens offerblod påstås lösa både socioekonomiska och psykosociala problem samt öka acceptansen för rovdjur.

Forskning har påvisat koppling mellan djurplågeri och våldsbrott. Den empatistörning som får människor att begå sadistiska handlingar mot djur och senare mot människor kallas av FBI ”The Link”.

När djur är brottsoffer, drabbas även vi. Det är dags att införa brottsofferlära inom det straffrättsliga för djur!

Människor som plågar djur är demoraliserande för alla och är att likställa med hatbrott.

Propaganda av jägare för troféjakt på rovdjur känns primitivt, unket och omodernt. Våldspornografi med blodiga kadaver i jaktpress, bildspråk liknande IS-krigares har blivit legio. Levande djur demoniseras, reduceras till objekt och djurplågeri idealiseras.
> Läs mer