Jag är stockholmare som tillbringar all min lediga tid i Värmland, där jag jagar älg och lever med varg inpå knutarna. Min avsikt med mitt debattinlägg var inte att göra några personliga påhopp, men eftersom jag utsatts för ett själv måste jag bemöta den osakliga och okunniga kritiken.

Yvonne Ekman, som jag aldrig träffat eller pratat med, vet i debattartikeln Man måste bo i ett vargrevir fullt ut för att förstå, vem jag är. En stockholmare som inte har en aning om vad jag pratar om.

Jag får tacka för det. Nu fick jag en chans att prata om mig själv, vilket jag inte hade en tanke på när jag skrev mitt inlägg angående Kjell Gustafsson debattinlägg Naturvårdsverket kör över viltförvaltningsdelegationerna. Jag ville aldrig hoppa på honom som person, endast visa att jag hade andra åsikter än hans.

Vi kan börja med citat ”jagar hon på finjakter med ordnade små pass där risken att en varg ska ta den stötande hunden är så gott som obefintlig”.

> Läs mer